Спечелени медали

Сред игри и забавления лятото неусетно минава. Наближава новата учебна година. Дните все още са изпълнени с невероятни приключения, но учениците с носталгия поглеждат календара и с трепет очакват да се завърнат в класните стаи при своите учители и съученици. Пред тях ще се изпречат нови предизвикателства, с които предстои да се справят, но не бива да забравяме преодолените от миналата учебна година и да им отдадем заслужена почит.

ЧОУ „ Джани РоДари“ иска да сподели своята гордост от блестящите постижения на своите ученици, да сподели радостта от получените отличия и да отправи заслужена похвала към техния ентусиазъм, трудолюбие и борбеност.

Постиженията в спорта за нас са много важни, защото спортът е здраве, а здравето е най-голямото богатство. Нашата ученичка Александра Габровска е победителка в турнира по тенис между частните училища, организиран от СК „Дема“ в групата момичета и момчета до 10г. Гордеем се с теб Али и ти пожелаваме още много спечелени купи!

Отличие имаме и в областта на математиката, която е любима и интересна на нашите ученици, а ученичката Калина Андонова доказа, че не е и никак трудна. В престижното състезание „ Математика без граници“ тя бе отличена с бронзов медал. Желаем й много нови постижения в света на математиката!

Ученичките Антония Тодорова и Аделиа Димитрова заслужават едно голямо „Браво“ за отличното си представяне в националното състезание „Таралеж“ и огромни поздравления за спечелените от тях златни медали. Пътят на знанието е пред тях, осеян с нови предизвикателства. Желаем им успех!

ЧОУ „Джани РоДари“ благодари на своите всеотдайни ученици за непобедимия им дух, трудолюбие и упоритост! Пожелаваме им покоряването на нови върхове по пътя на Знанието и Спорта!