Директорът на Частно основно училище „Джани РоДари” с наградата „Неофит Рилски”

Директорът на Частно основно училище „Джани РоДари” с наградата „Неофит Рилски”

Директорът на Частно основно училище „Джани РоДари” г-жа Дариа Йосифова бе удостоена с националното почетно отличие „Неофит Рилски”.

То е давано от Министерството на образованието и науката на изявени учители и директори на детски градини, училища и обслужващи звена в сферата на образованието.

Г-жа Йосифова получи наградата за дългогодишна цялостна и високопрофесионална трудова дейност в системата на българското образование.

В специалната церемония по връчване на отличията участваха министърът на образованието проф. Тодор Танев и заместник–министър Ваня Кастрева.

Министър Танев поднесe своите поздравления на присъстващите учители и директори, предложени да получат наградата с думите: „Наистина е много вълнуващо за всички нас да съм сред Вас и да връча тези награда, която е учредена през

1996г”. Той сподели още, че всички, които са получили това почетно отличие са вече „едно голямо българско семейство от извисени хора”.

Екипът на Учебен комплекс „Джани РоДари” поднася своите най–сърдечни поздравления на г-жа Йосифова и й пожелава много нови бъдещи успехи и признания.

Честита награда!