Георги Господинов на гости на УК "Джани РоДари"

Георги Господинов на гости на УК "Джани РоДари"

В ЧОУ „Джани РоДари“ празниците не спират. На 28.10.2015г учениците показаха какво умеят да правят с помощта на книгата „ Граматика на фантазията“ на Джани Родари. Те твориха и се забавляваха заедно със своите родители. Потопиха се в света на музиката, театъра, спорта и работата с глина. Но най-големия подарък, който получиха бе гостуването на известния български писател Георги Господинов и неговото семейство. Писателят и дъщеря му Рая представиха пред нас своята съвместна книга „Сватби на животни и неща“, раздадоха много автографи и рисуваха заедно с децата, които вече им бяха подготвили изненада: изложба с рисунки по книгата.

С любезното съдействие на издателство „Сиела“ нашите гости имаха възможност да закупят изключителната книга: „Граматика на фантазията“ на Джани Родари, а със съдействието на издателство „Жанет 45” да се сдобият с невероятната книга „Сватби на животни и неща” на Георги Господинов и дъщеря му Рая.

Екипът на ЧОУ „Джани РоДари“ и неговите ученици изказват своите големи благодарности на писателя Георги Господинов и неговото семейство за отделеното време и прекрасното изживяване! Благодарим за досега с творчеството и прекрасния свят на книгите, който те разкриха пред нас!