Благодарствено писмо - Ралица Найденова

Уважаема г-жо Йосифова,

Адресирам се към Вас с благодарност за екипа, който работи с децата от ЧДГ „Джани Родари“. Като майка на дете в първа група на детската градина, изразявам радостта и спокойствието си, че синът ми е в среда на спокойствие и приветливо отношение, което създават Вашите служители.

Бих искала да благодаря конкретно на един от Вас – шофьор на микробус, с когото синът ми пътува всяка вечер. „Чичо Сашо е моят приятел“, казва тригодишното ми дете. С него пътуването е спокойно, сигурно, но и забавно. От разговорите, които сме провеждали с него, личи човечност, добронамереност и отговорност. Изключително благодарни сме, че именно Сашо се грижи за транспорта на нашето дете. Убедена съм в професионализма на всички останали служители на Учебен комплекс „Джани Родари“, но тук похвалата е персонална.

Искрено се надявам повече родители да споделят положителния си опит от срещата с хората, работещи в „Джани Родари“, за да затвърдим задоволството си от Вашите ежедневни усилия и работа.

С уважение,

Ралица Найденова,

майка на дете от първа група в ЧДГ „Джани Родари“.


Моето дете завърши седми клас в училището.В училището са създанени строги правила които се спазват.Синът ми обожаваше всеки един от учителите си,и не само тях а и шофьора който го возеше и придружителката.Храната в училището също е много хубава. Моето дете завърши с отличен успех,вече сме в ново училище и първите думите на учителите бяха, че синът ми е много подготвен по всеки един предмет.С отличен успех по Английски език единствен от целия клас за което няма как да не изкажа огромните си благодарности на госпожа Велкова.Сигурноста в училището е на много високо ниво, което за мен като родител е най-важното. Надявам се училището да успее да се развие още и да стане гимназия. А на целия екип пожелавам да продължават в същия дух!!!